Slagerij Verweij

Slagerij Verweij

Onze recepten
For page recepten

Paassalade met kip en geitenkaas

Ingrediënten

  • 175 gram mango
  • 1 avocado
  • 100 gram veldsla
  • 250 gram kipfilet
  • Handje ongezouten pistachenootjes
  • 75 gram zachte geitenkaas
  • 6 radijsjes
  • 125 gram gele cherrytomaatjes
  • Snufje tijm

  • Voor de dressing
  • Snuf zout
  • Snuf peper
  • 1 eetlepel honing
  • Scheutje olijfolie
  • 50 milliliter sinaasappelsap

Bereidingswijze

Snijd de kip in blokjes. Kruid deze met een snufje tijm en peper en zout. Bak in een pan met een beetje olie in ca. 8 minuten gaar.

Snijd de mango, avocado, radijsjes en tomaatjes in stukjes.

Meng de ingrediënten van de dressing door elkaar.

Verdeel de sla over 2 borden of een grote kom. Verdeel de groenten en mango erdoor en vervolgens ook de dressing. Kruimel de geitenkaas er over en wat pistache. Serveer de paassalade lauwwarm of koud.

Onze website maakt gebruik van cookies

Voor het gebruik van cookies zijn wij verplicht om toestemming te vragen. Cookies verbeteren de prestaties en functionaliteit van onze website. Door op de ‘Ja, ik accepteer cookies’ button te klikken, wordt het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring geaccepteerd.